Hoe kunnen we je helpen?

Opvoeden van kinderen is leuk en een uitdagende taak. Als (aanstaande) ouder of opvoeder kun je vragen hebben waar je het graag eens met een ander over zou willen hebben. Soms is het nodig om meer professionele hulp in te zetten. Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) kan je ook hierover adviseren. Het CJG is er voor alle ouders, opvoeders, jeugdigen en professionals die vragen hebben over de opvoeding, het opgroeien of de gezondheid van kinderen. Het CJG regelt ook alle vormen van jeugdhulp, zoals ondersteuning, jeugdbescherming en jeugdreclassering binnen de gemeente Lochem.

Advies van het CJG is gratis. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers, zij helpen u graag!

Laatste Nieuws


31 dec 2016

Wat is een pgb en hoe vraag ik het aan?

U vraagt een gesprek aan bij het CJG waar u uw hulpvraag bespreekt. Als u in aanmerking komt voor jeugdhulp helpen we u bij het maken van een gezinsplan. Bij de aanvraag kunt u...

lees meer
23 dec 2016

sociale vaardigheidstraining

Als u denkt dat uw kind gebaat is bij een sociale vaardigheidstraining overlegt u dan met het CJG of de basisschool van uw kind of uw kind hiervoor aangemeld kan worden. In de...

lees meer
21 dec 2016
spelende kinderen

Billy Boem Kinderclub

Billy Boem is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar, die extra steun nodig hebben omdat ze thuis of in hun directe omgeving veel meemaken op het gebied van spanning en stress.

lees meer

Hulpwijzer Lochem

Informatie, tips en adviezen over bijvoorbeeld zwanger zijn of worden, baby, peuter, basisschoolkind, puber of jong volwassen vindt u op hulpwijzerlochem.nl. Daar vindt u ook adressen van professionele instanties waar u terecht kunt als u meer hulp nodig hebt.

lees meer →

Stel je vraag

Advies van het cjg is gratis. Stel uw vraag gerust!